fbpx

Bestil inden kl. 12 – så sender vi samme dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

90 dages tilfredshedsgaranti  (Læs mere)

Handelsbetingelser

Betingelser & Vilkår
Generelle oplysninger
Bike7.dk er en del af Novatech Denmark A/S
CVR: 20229136
Industrivej 2
6690 Gørding
info@Bike7.dk
Telefon +45 76 13 47 47

Definitioner:
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Bike7.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Bike7.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske og juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, samt om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Bike7.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Bike7.dk via info@Bike7.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms og i danske kroner (DKK).

Bestilling:
Købers bestilling af varer fra Bike7.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Bike7.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
Når du har afgivet en ordre på Bike7.dk vil du automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk bekræftelse for, at Bike7.dk har modtaget din ordre, og der er ikke på dette tidspunkt indgået en juridisk bindende aftale mellem dig og Bike7.dk
En juridisk bindende aftale mellem dig og Bike7.dk er først indgået, når du modtager en faktura pr. e-mail. Indtil du modtager en faktura, er Bike7.dk berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail eller telefon.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.
Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling er pakket og afsendt. Hvis der ikke er dækning på dit kort, forbeholder Bike7.dk sig retten til at annullere din ordre. Hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr. e-mail.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
Bike7.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Bike7.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Bike7.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Bike7.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Bike7.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Bike7.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Bike7.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Bike7.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden Bike7.dk, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Bike7.dk det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord eller GLS – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Bike7.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Medmindre andet er angivet for den enkelte vare, er forventet leveringstid indenfor 10 dage.
Hvis varen er på vores lager, sender vi dog din vare ud samme dag som din bestilling, hvis bestillingen sker inden klokken 12:00.

Misbrug:
Misbrug af Bike7.dk medfører til politianmeldelse.

Privat politik:
For at handle hos os skal du oplyse dit navn, e-mail og adresse. Vi bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse samt en opdatering på e-mail om, når din ordre er sendt.
• Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
• Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
• Vi gemmer kun dit navn, e-mail og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.