fbpx

Bestil inden kl. 12 – så sender vi samme dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

90 dages tilfredshedsgaranti  (Læs mere)

Det siger vores ambassadører

BO THOMSEN, ESBJERG

MEGET IVRIG MTB’ER & DIREKTØR V. BO BEDRE ERHVERV

“Siden jeg fik produkterne for 14 dage siden, har jeg brugt dem 5-6 gange. Cyklen har været moderat til svær beskidt og i disse tider også fyldt med salt, som stiller høje krav til produkternes egenskaber.

Jeg starter hver gang rengøringen med at sprøjte Chaincleaner på drivlinjen, som jeg lader virke i 3-4 minutter, før jeg skyller produktet ud. Jeg er imponeret over hvor godt cleaneren virker! Dernæst sprøjter jeg Framecleaner på resten af cyklen (Er vild med den behagelige citrusduft). Jeg lader produktet arbejde i 3-4 minutter og skyller derefter alle delene over. KUN de gange jeg har været på længere ture + 3 timer, har jeg oplevet at skulle bruge en børste på indtørret mudder, ellers har det været nok at skylle efter med vandslange. Derefter har jeg anvendt Protect, som jeg syntes gør det rigtig godt. For det første giver det rammen en flot blank overflade og for det andet, virker produktet, som en beskyttende film, som gør det meget nemmere at rengøre stellet næste gang. Pro Wax påfører jeg kæden, når den er helt tør, først på oversiden og efter 3 timer også et lag på indersiden af kæden. Voxen er virkelig nem at påføre og jeg oplever ikke at den fedter overhovedet. Kæden har kørt superlet og knirkefri.

Så alt i alt SUPER produkter. Kassen er supercool og jeg kan selvfølgelig godt lide at BIKE7 har afbilledet en MTB`er og ikke en Racer :-)”

Michael Kirkeby Salbo, København

CYKELRYTTER I H40 MASTERKLASSEN & UNDERVISER PÅ ØREGAARD GYMNASIUM

“Bike7 tilbyder en produktserie, der rent faktisk klarer cykelrengøringen på syv minutter. Dette er vigtigt for alle, der cykler ofte, i alt slags vejr og på skiftende underlag. Det skal gerne gå hurtigt og være effektivt. Bike7 Care Pack kommer med kæderens og vask med gode sprays. Produkterne skal blot kort masseres ind, før cyklen skylles og aftørres, inden cyklen får ny polish, olie og/eller eventuelt vox efter behov. Bike7 Pro Wax holder rent faktisk til det omskiftelige danske vintervejr – til mange ture. God tur!”

Janni Spangsberg, Tistrup

CYKELRYTTER I DAME ELITE I MTB SAMT LANDEVEJ & LABORANT PÅ VIKING LIFE SAVING EQUIPMENT

“Jeg er specielt glad for Bike7 Pro Wax, som er en effektiv kædevoks. Der samler sig ikke nær så meget skidt på kæden, og selve drivlinen (kæde, kassette, klinge) holder meget længere, end da jeg brugte olie.

Bike7 produkterne er supergode til en simpel rengøring, når man kommer hjem med en møgbeskidt cykel. Clean gør så skidtet er lettere at vaske af, så cyklen er klar til nye eventyr i skoven eller på landevejen”

Poul Nielsen, Hørve

LICENSCYKELRYTTER MASTER B OG PROJEKTLEDER I FORSYNINGSBRANCHEN

”Jeg har testet Bike7 produkterne under svære forhold og de har mere end levet op til mine forventninger. Jeg har bl.a. kørt et 305 km. cykelløb og et cykelløb i 3 timers silende regn. Begge gange var der stadigvæk god smøreevne fra Pro Wax på kæden, samt efter at løbene var overstået. Efterfølgende en nem og effektiv rengøring med Clean og Chain Clean, som sikrede en skinnede ren cykel og kæde.

Særligt Bike7 Pro Wax er blevet min nye favorit kædevoks, da den virkelig har imponeret mig. Ingen af de andre kædevoks, som jeg har prøvet de sidste 5 år, kommer i nærheden af Pro Wax med dens overlegen smørreevne, lydløs chainline og lange holdbarhed. Den får min varmeste anbefaling.”

Søren Gade, Odense

AKTIV MTB’ER/FRILUFTSMAND & OVERLÆGE PÅ ÅRHUS UNIVERSITETSHOSPITAL

“Efter en tur i skoven, skal cyklen renses, smøres og gøres klar til næste tur. For mig er det vigtigt, at dette kan gøres hurtigt, effektivt og pålidelig. Dette kan jeg med Bike7 produktserien. Det er simpelt at bruge og sikrer en effektiv klargøring af min MTB til næste tur. Med Bike7 får jeg en samlet serie, der fungerer rigtig godt – både hver for sig, men især også sammen. Det er næsten som at 2+2 giver 5… 😉 Min MTB er hurtig klar til næste tur…”

Marc Wollesen, Varde

CYKELRYTTER I HERRE ELITE A & ARBEJDER HOS MEDICTINEDIC

Bike7 Pro Wax er den bedste kædevoks, som jeg har prøvet! Et kædesmøringsmiddel, der giver præcise og lydløse gearskift, samt sikrer en effektiv vedligeholdelse af kæden. Jeg benytter den efter hver eneste cykeltur, så kæden er klar til næste tur.

Derudover er jeg utrolig glad for at benytte Bike7s tætningsmiddel Pro Seal. Til en træning punkterede jeg to gange og Pro Seal reparerede punkteringen med det samme, så jeg bare kunne køre videre.”

Trine Holmsgaard, Herning

CYKELRYTTER FOR DET BELGISKE UCI TEAM PROXIMUS ALPHAMOTORHOMES DOLTCINI

“Bike7 har gjort, jeg har fået et nyt favoritprodukt til kæden. Deres Pro Wax er virkelig en game changer. Hvis der er noget, der kan være med til at gøre min cykel føles langsom, så er det når min kæde larmer. Med Bike7 Pro Wax, oplever jeg ingen knas i kæden – selv på de lange ture og regnvejrsdage, med sand og skidt, holder Pro Wax min kæde smooth.

Bike7 har derudover lettet min vaske rutine. Når jeg kommer hjem, skyller jeg hurtigt cyklen, hvorefter jeg sprayer degreaser på kassette, kæde og klinger og clean på stellet. Herefter kører jeg hurtigt en lille børste over kassette, kæde og klinger og en større børst hurtigt over stellet. Derefter skyller igen og vupti, så var der en ren cykel. Bonus, så dufter produkterne super lækkert.”

Emilia Braun, Varde

CYKELRYTTER I DAME A & ARBEJDER HOS VARDE ENGROLAGER

“Med Bike7 produktserien kan jeg nemt holde min cykel ren med en effektiv og simpel rengøring.

Mine favoritprodukter til cykelrengøring er Clean og Chain Clean, som løsner mudder og skidt. Produkterne er simple at anvende, og løser let snavs på cyklen. Derudover sørger jeg for, at min cykel forbliver glansfuld med brug af Protect, der er et gennemsigtigt beskyttelseslag.”

Jan Vestergaard, Vester Hassing

 

“Jeg er meget stolt over at være Bike7 ambassadør, da jeg er stor tilhænger af produkterne. Jeg har afprøvet mange forskellige rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til cykler gennem de sidste 5 år, men Chain Clean og Pro Wax fra Bike7 er de absolut bedste, som jeg har prøvet.