fbpx

Bestil inden kl. 12 – så sender vi samme dag

Fri fragt ved køb over 499 kr.

90 dages tilfredshedsgaranti  (Læs mere)

Bike7 er med på årets Tour de France som produktpartner for Uno-X Pro Cycling Team.

Når Tour de France begynder den 1. juli 2023, bliver det for første gang med deltagelse af et norsk-dansk cykelhold. Uno-X Pro Cycling Team, som blev etableret i 2016, har fra sin begyndelse haft fokus på deres skandinaviske rødder. Holdet består udelukkende af norske og danske professionelle cykelryttere.

Uno-X Pro Cycling Team har bl.a. danskerne Louis Bendixen, Anthon Charmig, Niklas Eg, Jonas Gregaard, Lasse Norman, Jacob Hindgaul, Niklas Larsen, William Blume Levy og Marcus Sander Hansen på kontrakt. Det er nogle dygtige herrer, der kan få deres debut og dermed få mulighed for at slide på den franske asfalt, når verdens største cykelløb begynder den 1. juli.

Det norsk-danske hold har store sportslige ambitioner

“Vi er enormt stolte, ydmyge og taknemmelige for invitationen til Tour de France. Det er den ultimative drøm, og det her er en holdsejr. Vores langsigtede mål er at kæmpe i toppen af løb som Tour de France engang i fremtiden. Der er ikke noget, der tyder på, at det ikke kan lade sig gøre,” siger Jens Haugland, General Manager for Uno-X Pro Cycling Team.

 

Produktpartner for Uno-X Pro Cycling Team

Bike7 er produktpartner af rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til det professionelle UCI cykelhold, Uno-X Pro Cycling Team. Holdets mekanikere sikrer, at cyklerne forbliver i topform ved brug af Bike7 produkterne, så rytterne har de bedste forudsætninger under hele Tour de France.

Bike7 er kvalitetsprodukter til rengøring og vedligeholdelse af cyklen. Disse produkter er udviklet af professionelle for at gøre vedligeholdelsen af cykler mere enkelt og langt mere effektivt. Bike7 er perfekt til de travle dage på landevejen, hvor du kan bruge mindre tid på vedligeholdelse og mere tid på cykelturen.

Vi er utrolig stolt af at være produktpartner for Uno-X Pro Cycling Team, og at Bike7 produkterne dermed bliver en del af Tour de France 2023.

Vi ønsker Uno-X held og lykke med både Tour de France og Tour de Femmes 2023.